15.02.2018 р. відбувся відкритий урок на тему: «Сучасні тенденції у сфері ресторанного обслуговування»
15 лютого 2018 року, в рамках проведення методичного місячника «Фестиваль педагогічних ідей» у ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» було проведено
відкритий урок на тему: «Сучасні тенденції у сфері ресторанного обслуговування».
Урок
проводився зі здобувачами освіти групи №8 за професією «Кухар; офіціант». Метою
уроку було систематизувати та поглибити знання учнів про сучасні тенденції у
сфері ресторанного господарства, сформулювати та пояснити нові терміни та
поняття. Здобувачі освіти підготували доповіді про вегетаріанство, сироїдіння
та французьку кухню.
Комментариев нет:
Отправить комментарий